Alla inlägg den 14 mars 2008

Av Bogge - 14 mars 2008 20:43

Sitter framför datorn, (var annars!) och surfar runt i väntan på Stargate Atlantis. Veckan har gått snabbt och nu till helgen hade jag tänkt att ta en cykeltur, om vädret tillåter. Jag åker till Reichen Sport i morgon och köper mej en ny klubba och kanske också till Alelyckan och ser på Namelosers match mot Fastighetsakademin. Chansen är stor att jag stannar kvar en stund och ser på matcherna efter, Vägverket-Åhboys och Åketorp-GTIF. Av någon underlig anledning har jag blivit rätt intresserad av slutspurten i 4A.


På söndag är det dags för Torslanda att spela mot Bluechip Sports. Vi vann komfortabelt i höstas men jag tar inget för givet. De har spelat riktigt hyfsat på sistone. Jag hoppas att vi inte blir för övermodiga i vår jakt på en bra slutplacering. Själv kan jag väl säga att det känns riktigt bra just nu, fast jag trodde nog att Martin skulle få stå de sista matcherna. Nu blir det jag på söndag.


Mina två äldsta barn gick förbi jobbet i eftermiddags, de hade varit och handlat på Axel Dahlströms torg. Jag har inte pratat med dem på några dagar, har dessutom inte sett Björn på en vecka. Han har kraftigare skäggväxt än jag, visade det sig. På en veckas tid hade han skaffat sig helskägg, ungen. Okej, han är tjugo, men jag hade inte den grymma hårbeväxningen när jag var i den åldern. Dessutom, i kombination med hans långa hår, ser han tio gånger bättre ut i skägg än jag. Ja, jag vet att jag låter avundsjuk, men faktum är att jag tycker att han ser helcool ut.


Nu ska jag koncentrera mej på teven. En kopp té och en kvällsmacka väntar på mej också. Vi hörs...

Ovido - Quiz & Flashcards