Alla inlägg den 13 september 2009

Av Bogge - 13 september 2009 13:31

Inte för att jag är religiös alltså, utan för det är dags för repning ute på Brännö. Snart ska jag  dra iväg till Saltholmen, för att fånga 14:27-båten. Det tar dryga tjugofem minuter på båten och dem ska jag tillbringa med att fila på ett par nya texter till ett par alldeles nya låtar.


Det roliga som hänt är att efter ett par år av total writer's block, så har det plötsligt lossnat. Idéerna kommer på löpande band, visserligen är de flesta ganska dåliga, men av tio texter blir det en eller två att fila vidare på.


Nu börjar innebandyn bli mer i fokus också. Träningarna har kommit igång och i morgon spelar vi vår första träningsmatch, mot våra gamla motståndare Gbg City. Vi spelade mot dem förra säsongen, och lyckades slå dem alla tre mötena, men det var otroligt jämna matcher, i två av dem kunde det lika gärna gått till Citys fördel.


Visserligen är det bara en träningsmatch, men den kommer inte att bli lätt, City har revansch att utkräva och jag tror de kommer att köra på som fan. Men, de matcherna är de roligaste, action, please!

Ovido - Quiz & Flashcards