Alla inlägg den 13 mars 2009

Av Bogge - 13 mars 2009 09:23

Frölunda slog ut Luleå i hockeyn igår kväll. Om man läser en del bloggar är detta det viktigaste som hänt i världen denna veckan. Om man frågar min lillebror håller han med om detta. Visserligen får jag också en varm, trevlig känsla när Frölunda vinner, men det måste väl vara saker som är mer angelägna att lägga sitt engagemang på.


Säger jag, som är en innebandynörd.


Jag har drömt en hel del märkliga drömmar den här veckan, alla innehåller en mystisk människa av kvinnokön. Vad jag upplever i de här drömmarna kan jag inte beskriva här i bloggen, för det skulle bli för personligt, men kontentan av det hela är, om jag skulle försöka mig på drömtydning, att jag har ett uppdämt behov av feminint umgänge. Jag har levt ensam i över tolv år nu, och trivts med det, men alltsomoftast tänker jag tillbaks på min gifta tid med glädje. Fast det kanske är som med lumpen, man kommer ihåg de roliga händelserna och har förträngt allt annat.


Jag gjorde ett besök på tatuerarverkstaden, för att lämna in referensbilder och det visade sig att Marika hade sökt mig frenetiskt. Det ska bli en tatueringsmässa här i Göteborg i april, bland annat samma dag som jag skulle bli tatuerad. Jag hade undrat över det, om jag skulle bli tatuerad på mässan, men så var inte fallet. Det blir så trångt i båset där och jag ska ligga ner när jag får min bild, så Marika ville byta dag. Det är okej med mig, så det blir på tisdagen veckan efter istället.


Nu kan man ställa sig frågan, varför funkar inte det att messa till mig, för ingen av hennes meddelanden har nått fram till mig... På tal om telefon, jag har Telia-abonnemang på min fasta telefon, bytte från Tele2, för jag fick en ringpott på 350:- när jag gick över. Jag skulle få ett presentkort på 400:- också, men det har jag inte sett röken av än. Det enda jag fått från Telia är räkningar och ett meddelande häromdan att de ska höja abonnemangsavgiften med tjugo spänn i månaden. Nog att jag stannar kvar...


Nu måste jag sluta för jag ska skriva på min uppsats. 800 ord om bedömning av elevers skrivande på engelska. Jättekul...

Ovido - Quiz & Flashcards