Alla inlägg den 8 maj 2008

Av Bogge - 8 maj 2008 09:22

Idag grävde jag fram mina halvlånga brallor ur klädskåpet. Jag har gått och svettats de sista dagarna, i svarta cargopants och jacka, så nu var det dags. Det är något definitivt över den proceduren, ett erkännande av att nu är sommaren här, äntligen!


Visserligen skall vi genomleva våren först, men med tanke på värmen, så går jag gärna händelserna i förväg. Som ett undantag som bekräftar regeln hade jag innebandyträning igår, ( jag vet Elisabeth, men jag kan inte låta bli!). Det kändes helt fel, sexton gubbs inne i en sporthall, när det var en underbar kväll utanför. Dessutom tog luften slut efter en halvtimme och temperaturen var närmare trettio grader. Idiotiskt...


På tal om kläder, eller rättare sagt klädkoder, så finner jag ett stort nöje i att se det senaste inom den hip-hopinfluerade delen av våra elever. Nu för tiden skall man ha alldeles för stora kepsar, med helt raka brätten och dessutom ska brättet stå ut snett åt sidan. Jag har svårt att hålla mej när de kommer gående och tror att de är hur coola som helst. De ser ut som töntar, eller med några engelska uttryck, som passar bättre: "Dorks, geeks and dweebs!"


Nåja, huvudsaken *hihi* är att de trivs med det. Att jag i all hemlighet får mej ett skratt är ju bara en bonus.

Ovido - Quiz & Flashcards