Alla inlägg den 12 augusti 2007

Av Bogge - 12 augusti 2007 23:23

Jag har en blixtrande huvudvärk just nu. Varför, kan man undra. Jag har inte druckit något olämpligt, jag har sovit ordentligt. Jag brukar säga till andra att det betyder att man har något i skallen, eftersom som man har ont i den. Det är inte lika roligt så här i efterhand, när man själv är drabbad. Förlåt mej, alla ni.


Det är tredagars-vecka, på sätt och vis kommande vecka. Vi ska jobba alla fem som vanligt, men två av dagarna åker vi iväg och har upptakt, hela personalen. Det är en liten ljusglimt i den allt mer påtagliga komma-tillbaka- till-jobbet-depressionen jag har nu. Det ska bli roligt att träffa alla kollegerna igen.


Min bror tittade upp i onsdags. Han var rastlös, nu när han blivit pensionär. Allt skulle bli så skönt, att slippa arbeta och så. Det dröjde inte så länge innan han har fick lapp-sjuka. En notering inför framtiden, se till att ha många aktiva hobbies när det är dags.


Min huvudvärk lättade just, så underbart!!


Johanna, Björn, Katarina och Ellinor, jag tror inte ni vet om att jag har en blogg, men om ni läser det här, så vet att jag älskar er mer än något annat. Jag säger det till er, men alldeles för få gånger. Jag är så stolt över er, ska ni veta.

Ovido - Quiz & Flashcards