Alla inlägg den 15 augusti 2009

Av Bogge - 15 augusti 2009 22:33

Idag var det dags för rep på Brännö, på en lördag, för att Jonas inte kan i morgon. Jag hade satt min telefon på ringning, men antingen sov jag för tungt, eller så fungerade inte ringsignalen, resultatet blev att jag vaknade en smula senare än jag beräknat.


Jag fick alltså bråttom till båten. Efter en snabb frukost tog jag cykeln till Saltholmen och kom med Fröja, med fyra minuter till godo. Lätt anfådd stod jag på fördäck och pustade ut, när ett par regndroppar föll på mig. Först nu tog jag mig en titt på himlen. Den var extremt grå. Och jag hade inga regnkläder med mig. Typiskt. Samma sak hände mig i söndags, på väg hemfrån repet, då hamnade jag i ett hysteriskt åskväder och var totalt genomblöt när jag kom hem.


Nåväl, repet idag gick bra, jag tyckte det svängde rätt bra om oss. Björns låt börjar ta form mer och mer, så också både Jonas' och Jörgens. Jag introducerade en gammal låt i ny tappning, vi kollar på den mer i nästa vecka.


När vi repat klart och jag skulle ta båten tillbaka så hade regnet kommit igång ordentligt, tyvärr. Inte heller denna gång blev det uppehåll när jag kommit av båten, så det var bara att kajka iväg hemåt i blötan. Vid Långedrag var jag genomblöt.


Det är rätt skönt att ta en lång, skön dusch efter sju kilometers cyklande i regn, ska ni veta.


Förresten, så har jag just sett världens största hamburgare, på Facebook. Tobias som spelar i Nameloosers, (laget alltså, inte bandet), är på Garlic ikväll och käkar. Han lade upp ett foto på Twitpic, och bara brödet på burgaren är som en limpa, ungefär, Jeeesus!

Ovido - Quiz & Flashcards